International kommunikation

Khoby Komms træner ledergrupper i international kommunikation på engelsk. Kurserne har til formål at give dig overblik over, hvad der sprogligt, kulturelt og kommunikativt kræves for på professionel vis at arbejde internationalt og opdyrke virksomhedsaktiviteter i udlandet.

Vi fokuserer på træning af ledelsesrelevante kommunikationssituationer som virksomhedspræsentationer, mødeledelse, strategidiskussioner og networking/repræsentation. Du får træning i skriftlig kommunikation som e-mails og korte rapporter. Ledelsens nyhedsbreve eller medarbejderorienteringer kan ligeledes indgå. Målet er at øge kommunikationsværdien i møde- og samtalesituationer og at konsolidere og udvide dit ordforråd inden for forretningsengelsk og fagterminologi.

Form:
Små grupper træner sammen på ugentlige, fastlagte møder i virksomheden. Inden kursusstart interviewes alle grundigt om styrker og svagheder i forhold til engelsk sprogbrug. Vi læser engelsksprogede tekster omhandlende internationalt erhvervsstof og globale samfundsemner. Kommunikationssituationer trænes i form af forberedte scenarier. Møderække aftaler vi god tid inden kursusstart.

Comments are closed.