Referencer

Om Khoby Komms’ kurser i International Kommunikation
“Vi kontakter Khoby Komms når vi har brug for sproglig sparring og opdatering af vores kommunikationskompetencer på engelsk. Vi oplever, at der bliver ramt plet i forhold til vores behov og at træningen tilrettelægges fleksibelt og altid tager udgangspunkt i de faglige og strategiske udfordringer, der optager os. Vores møder afvikles i en behagelig stemning med fokus på opgaven og med plads til et smil.”
Flemming Engelhardt, Administrerende Direktør, DATEA A/S

Om Khoby Komms’ rådgivning i strategisk kommunikation
“I forbindelse med et stort internt projekt, “Simplify Reporting”, hvis sigte blandt andet var at forenkle og strømline virksomhedens interne rapporter, fik vi hjælp af Khoby Komms. Resultatet var, at vores interne rapportering både blevet forenklet og forbedret. Opgaven blev løst til tiden og til alles store tilfredshed. Vi følte os i gode hænder med en fleksibel, professionel og erfaren rådgiver.”
Marianne Bested Larsen, Novozymes A/S

Om Khoby Komms’ kurser i Presentation Skills
“En gruppe medarbejdere fra Skolestyrelsen gennemførte Khoby Komms‘ kursus i Presentation Skills. De fremhævede især værdien af kursets kombination af procesarbejde i præsentationssituationen og fokus på at få et konkret produkt med sig efter træningen, samt Karen Hoby Skannings evne til at skabe en tryg atmosfære og hendes gode blik for den enkeltes udfordringer. Resultatet af kurset er, at deltagerne nu er rigtig godt rustet – sprogligt og med et færdigt oplæg – til at holde præsentationer på engelsk.”
Tine Bak, kontorchef, Undervisningsministeriet

Se løsninger under Cases

Comments are closed.